Het Rad van Fortuin

 

Nood om een beeld te vormen  hoe alles voor jou verder kan lopen?

Wil je weten hoe je je leven verfijnder zou kunnen uitwerken?

Heb je vragentekens rond de toekomst?

Wil je angst omzetten in vertrouwen?

Wil je de interactie in je relatie beter in het licht stellen?

 

Een groot wiel van 49 Tarotkaarten (of soms meer) kan je helpen inzicht brengen in de vragen die je stelt.

Tevens geeft het spontaan alle informatie dat diep in je hart aanwezig is en waar je niet meteen aandacht geeft, maar dat je een heel eind op weg helpt op je pad!

 

Volgende aspecten komen automatisch aan bod:

Het centrale thema voor dit jaar - de ontwikkeling van je persoonlijkheid en hoe anderen je zien - je waardebepaling en/of je bezittingen en centen - je communicatie mogelijkheden, broers, zussen - je huis en eventueel je ouders - je creativiteit en eventueel je kinderen - je gezondheid en je dagdagelijkse bezigheden - je relatie of toekomstige relatie of belangrijk persoon nabij jou - wat je dient uit te diepen om je problemen te overwinnen - wat je mogelijkheden zijn om te expanderen in dit jaar - je werksituatie en hoe je in de wereld staat - je vriendschappen - de eindconclusie .... Ach het is maar een tipje van de sluier!

En heb je dan nog specifieke vragen .... dan worden deze nog in de reading opgenomen. Hoe duidelijker de vraag, hoe duidelijker het antwoord! Weet dat een vraag als: "Ga ik 'ooit' de job van mijn dromen hebben?" wel echt te vaag is!!!!

Ik werk steeds vanuit bovenstaande structuur omdat ik het belangrijk vind om alles te bekijken vanuit het geheel. En deze structuur bevat bijna alle aspecten van het leven. Wanneer we een situatie uit het geheel wegrukken, bestaat er de mogelijkheid dat we grote kansen in ons leven niet zien liggen .... en die zijn er nu net om de moeilijkheden te overbruggen!

Alles is één, niets kan op zichzelf bekeken worden!

En weet niets staat vast .... alles stroomt .... De tarotreading is een foto van het plan van je leven waar je nu staat ... Het spreekt vanzelf dat je dit plan uitwerkt zoals JIJ het wilt! Maar het is goed om regelmatig te plan te bekijken en tot besef te komen hoever je nu staat in de evolutie ervan!

Het enige wat je hoeft te doen is, je vragen doormailen. Als je een partner hebt, kinderen, zussen en broers ... dan is het leuk om hun namen te kennen, hun leeftijd. Maar deze gegevens zijn geen noodzaak. Ze bepalen soms wel het aantal kaarten voor een specifiekere informatie.

 

Een tarotreading die je in anderhalf uur tijd meer vertelt dan je in één boek kan neerschrijven!

 

Info en afspraak:

Lydia

info@labajaudiere.net

 

Tarotreading ook via mail mogelijk. Foto van de reading wordt doorgemaild en de uitleg wordt op CD gebrand en toegestuurd! De uitleg kan ook via mail (mp3) in een speciaal programma toegestuurd worden.

 

Lees hier enkele reacties.